Stáž v Bosch Diesel Jihlava pro zaměstnance výroby RBCB

na dnešním mimořádném jednání s vedoucí HRL byly odbory informovány o možnosti nabíky pro naše zaměstnance z výrobních oddělení. Je jedno jak tomu budeme říkat:

• stáž,
  • získávání nový zkušeností
  • zvyšování odbornosti
  • pracovní výpomoc

Důležité je, že závod v Jihlavě má aktuálně nedostatek pracovních sil. Zákázky soupají. V budějovickém závodě naopak výroba spíše klesá a zaměstnanci budou muset být doma v režimu KPD nebo překážek dle §209.

A zde se nabízí jedinečná možnost získání zajímavých zkušeností s prací na jiných výrobních linkách než známe, organizací práce, jednáním nadřízený versus podřízený, komunikace mezi s sebou, pracovními podmínkami v jiném závodě skupiny Bosch než jen v RBCB. Pro RBCB je to i jedna z možností, jak kvalifikované lidi urdžet na pozicích, které aktuálně zastávají.

Možnost práce v JhP je od 1 měsíce výše s podporou RBCB

Koho JhP aktuálně nejvíce poptává:

• montážní dělník
  • zásobovač
  • seřizovač
  • eventuelní další pozice – informace na HRL

Co můžu očekávat:

• mzda dle mzdového systému JhP
  • tří a čtyřsměnné provozy
  • ubytování v bytech nebo penzionu
  • zůstávám zaměstnancem RBCB
  • mám garantovaný návrat na stávající pracovní pozici

Bližší informace i možné mzdového ohodnocení získáte v kanceláři odborů a budete nasměrováni na kontaktní osobu na HRL. Samozřejmě můžete přímo kontaktovat přes svého koordinátora pracovníka HRL p. Jana Drbohlava.

Naši zaměstnanci odboráři ZO OS KOVO RBCB, kteří nabídku přijmou se v případě potřeby mohou obráti na nástěnkách na nový pracovištích:

• Odbory Bosch Jihlava, předseda Ladislav Melichar
  • II. ZO OS KOVO BOSCH Jihlava, předseda Roma Bence